Vettä satoi 3 viikkoa putkeen. Sitten lähdin Kanarialle viikoksi lämpöön, niin täällä oli sillä välin tullut -20 asteen pakkaset! En ole siis ratsastanut. Jouluratsastuksella kävin. Kipeenä, mutta joitain traditioita ei muuteta vaikka olisi pää kainalossa.

Ratsastuksessa ei siis ole tapahtunut mitään uutta eikä siitä ole mitään kerrottavaa.

Sen sijaan kerrottavaa on Neríasta! Ensinnäkin sen masu alkaa näkymään. Semmoinen sievä pallo. Ei, se ei ole heinämahaa. Tämä pallo on eri kohdassa ja aivan eri muotoinen. Se on vauvvamaha :o)

Toiseksi Nería on päässyt kirjaan. Saara Niemen ja Johanna Viitasen kirjoittama sekä Johanna Viitasen valokuvilla täydennetty kirja Hekla säntää kesään. Kirjan kustantaja on Vudeka.

Neríasta on aivan ihania kuvia ja juttua siellä kirjassa. Kannattaa hankkia. Itselleni tuli tippa linssiin lukiessa. Onhan hevoset itselleni tuttuja ja rakkaita. Varsasta lähtien.

Suosittelen

Itse olen ilmeisesti ollut todella kiltisti, koska joulupukin säkistä löytyi minullekkin lahja. Oikeastaan useampikin, mutta yksi oli erityisen toivottu. :o)

Rakas siippani on kuunnellut minua jossain vaiheessa. Kirja oli toivomuslistani kärjessä. Toisena oli uusi tamma islannista. Sain vain kirjan. ;o)

Nyt ulkona saisi ihanan talvisia kuvia, kun lunta on tullut ja paljon. Tässä kuitenkin alkuun talvi fiilistelyjä.

Kisatreenit alkavat nyt lomien jälkeen. Itse parantelen itseäni vielä muutaman päivän. Toin matkalta mukanani jonkun ihanan viruksen josta olen viikon kärsinyt. Alkaa tässä varmaan elämä pikkuhiljaa voittamaan, niin voi aloittaa täysipainoisen treenin jälleen.

Hyvää uutta vuotta 2010!