No niin. Enpä ole kerennyt tännekkään kirjoittelemaan. Sokkadisin kanssa on mennyt hyvin ja huonosti. Esim tuo käytös kiiman aikana. Pikkasen raivostuttavaa. Sukkis teki kyllä kaiken mitä pyysin, mutta liioitellusti. Halusin tölttiä niin rouva veti pään ylös ja tölttäsi. Täysillä. Ei puhettakaan työtöltistä (käytetäänkö muuten tätä termiä enää nykyään?). Pyysin hidastamaan vauhtia niin se oli TÖKS ja sukkis jäi siihen. Liikkeelle mentiin sitten ehkä toisella käskyllä ja taas kovaa. Ei siis ryöstäydy käsistä vaan tosiaan menee vaan kovaa. Ravia jos vahingossa pyysin niin mentiin kyllä. Mutkat suoriksi ja niissäkin töltillä ja taas ravia. Ja kovaa.

Laitanpa mukaan kuvan jossa näkee oikein hyvin tämän virheellisen asennon mitä sukkis alkoi esittämään. Eli tämä tapa ei todellakaan ole toivottava ja sitä ollaan nyt karsittu pois.

 1045827.jpg

Tässä taas oli jo yritystä ja sain sukkiksen rentoutumaan ravissa...

1045832.jpg

Kunnes pyysin pikkasen rauhoittumaan...

1045835.jpg

Sukkis veti samantien "porot nokkaansa" ja heitti turvan taivaisiin... Ja töks. Me jäätiin taas siihen.

24.11 on Anu Siivosen valmennus ja odotan todella innoissani sitä. Apu on todella tarpeen. Katsotaan kuin käy sitten. Tällä hetkellä rentoudutaan maastoilemalla ja taivuttelemalla kentällä. Käyntiä, pysähdyksiä, ravipätkiä, tölttipätkiä. Tarkoitus on saada sukkis nyt vaan luottamaan itteensä ja MUHUN! Kyllä tämä tästä.