Kisat on ohi. Hauskaa oli ja kisat oli oikein hyvin järjestetty eikä turhaa odottamista ja seisomista ollut. Meille nämä kisat oli ensimmäiset keppni kisat joihin osallistuin ratsastajan ominaisuudessa. Aiemmin olen vain katsellut ja ihmetellyt.

Pisteytys on erillaista kuin sporttiluokissa. Tässä kisassa annetaan pisteitä myös viljasta ja muodosta. Finaalin jälkeen meidän pisteet oli 7.85 ja sillä sijoituimme b-finaalissa toiseksi.

Olen erittäin tyytyväinen tulokseen. Ratsastuksen aikana minulla oli koko ajan tunne, että tää näyttää ihan kamalalta. Siis tuntui vaan, että ratsastan tosi rumasti. Sokkadisilta puuttui karsinnassa sitä viljaa ja jouduin "potkimaan", että sain sen kulkemaan. Tässä kilpailussa raippa ei ole sallittu. Sokkadis huomasi, että pudotin raipan ja se samantien alkoi venkuilemaan. Oikein uhmakkaasti pelleili, että "käskeppä nyt, hahaa!" No käskin ja se tajus sen ilmeisesti, koska finaalissa nostettiin pisteitä.

Kuvia karsinnasta:

1890043.jpg

1890040.jpg

1890042.jpg

Kuvia finaalista:

1890066.jpg

1890060.jpg

Alla B-flokin voittaja Raija Heinäaro/Freisting b-finaalissa 8,20 siirtyen a-finaaliin ja voittaen koko kisan pisteillä 8,32! Hienoa!

1890063.jpg

 

Tänä aamuna suuntasimme nokan kohti satulakauppaa, jossa tarkoitus oli katsoa, jos satulamme levennettäisiin ja miten se sopisi leventämisen jälkeen sokkadísille. Paikan päällä sitten ihmeteltiin ja kokeiltiin ja sitten kokeiltiin toisen mallista satulaa ja kas! Minä ikuinen exall fani huomasin rakastuneeni aivan uuteen tyyppiin (satulatyyppiin, ei kolmiodraamaa siis tiedossa). Huomasin uuden satulan kanssa miksi minulla oli ihan paska olo kisoissa. Tuo satula häiritsee hirveästi istuntaani.  Näin sitten kävi, että laitoin tilauksen menemään ja parin kuukauden päästä meille tulee uusi omille mitoille rakennettu satula!