Lauantaina kisoissa oli hillittömän kylmä! Pakkasta ei ollut kuin -7 astetta, mutta se tuuli. Hrrr...

Kisat meni ihan ok. Sokkadís jälleen pelästyi niitä aitoja. Niitä samoja aitoja joita ennen kisaa käytiin pällistelemässä ilman huolta ja murhetta.

Aloitin ravilla, joka alkoikin ihan hyvin ja tuntui tosi hyvältä. Loppusuoralla tuli kuitenkin "ne aidat" vastaan ja sukkis tippui töltille. Ravin jälkeen mun piti ottaa laukka, mutta koska sukkis tippui töltille enkä mä ajatellut tarpeeksi nopeasti, niin siirryimme ah, niin mukavaan ristilaukkaan. Puolen suoran ristilaukan jälkeen sain kuitenkin oikean laukan irti siitä, mutta se oli jo myöhäistä. Pisteet alle 7.

Laukan jälkeen tulikin käynti jossa en jälleen ajatellut vaan jäisenä ja jännittyneenä vain matkustin. Joka aiheutti sen, että sokkadís lähes pysähtyi 2 kertaa. (koska "ne aidat "oli taas vastassa...)

Käynnin jälkeen otin työtöltin. se meni ihan ok tahdiltaan, mutta muoto... Huoh, ei siitä sen enempää. Työtöltin jälkeen otin lisätyn töltin joka tuntui ihan hirveen huonotahtiselta ja korjasinkin menemällä koko kierroksen lisättyä. Tämä oli taas virhe. Videolta katsottuna lisätty oli vähän hidasta, mutta muuten ok. Olisi se viimenen suora pitänyt korjata laukalla ja korottaa laukan pisteitä!

Mutta aina ei voi onnistua ja ne oli vuoden ekat kisat. Jännitys kauhee ja paineet kovat. Ensi kerralla otan aivotkin mukaan.

Tuloksena b-flokkurista oli 7.30. Sillä irtosi (jaetun 5. sijan jälkeen) 7. sija ja finaalipaikka. En kuitenkaan päässyt osallistumaan finaaleihin "perhesyiden takia".

Harmitti vähän. Siinä olisi ollut yksi finaalikokemus lisää. Toisaalta seuraavana päivänä oli kurssi, joten ehkä parempi näin, niin ei sokkadísista imetty kaikkia mehuja kerralla.

Sunnuntain kurssi oli jälleen hyvin antoisa. Sain uutta tietoa ja oppia. Niillä on hyvä jatkaa jälleen etiäpäin. On se niin, että sieltä Hólarista valmistuu ihmeen hyviä opettajia. Jennikin on nuori likka vielä, mutta pitkällä pinnalla se minuakin opetti ja selitti. Aina jaksoi uudestaan selittää, jos sanoin, että en mä nyt ihan ymmärrä :o)

Tällä hetkellä tuntuu, että mä opin asioita kovalla tahdilla ja sokkadísin kanssa edistytään huimaa vauhtia. Välillä vauhti pelottaa, kun on niin monta liikkuvaa osaa, jotka pitää muistaa.

Noh, sporttiluokassa sitten palataankin maan pinnalle, kun kilpailu on kovempaa ja taso korkeempaa. Sitä odotellessa.