Viikonloppu Ypäjällä jalostusnäyttelyssä. Lupauduin muonittajaksi, joten osa arvosteluista jäi väliin, mutta tärkeimmät näin. Jotka oli nuorten orien rakennearvostelu ja irtojuoksutus :D Siis WAU!! Ihan sika maikeita nuoria miesten alkuja oli taas tarjolla.

Omatkin ajatukset selviytyy pikkuhiljaa. Iso kiitos kuuluu uusille ystävilleni jalostusnäyttelyssä, joilta sain eri näkökulmia ja suosituksia ja kokemuksia. Niillä eväillä pitäisi kesän näyttelyä miettiä.

Suurin ongelmahan on kesän näyttelyn ajankohta. Se on viikko mestaruuskisojen jälkeen. Ei kovin moni treenari kerkee mitään treenailla näyttelyitä varten. Varsinkin näin myöhään liikkeellä olevan hevosia... Katsotaan kuin käy. Jokatapauksessa molemmat tytöt tulevat kesän näyttelyyn. Joko minun esittäminä tai jonkun ammattilaisen. Toivotaan, että semmoisen saan vielä.

Varsakuumeenhan noissa näyttelyissä saa :o) Siellä oli liian monta hyvää oria, joista haluaisin oman varsan. Totesinkin paikanpäällä, että mulla on liian vähän tammoja...