Niin se päivä koitti, että saatiin oripoika kotiin. Talli on lähes valmis. Ikkunat, ovet ja kattopellit puuttuu. Muuten on pystyssä.

Frodi oli ensin hyvin ihmeissään uudesta kodista ja pyöri karsinassa. Yksinhän se joutuu nyt olemaan, kunnes sokkadis palaa koulutuksesta. Heppa kuitenkin rauhoittui kun päästettiin madde-nöffi sen seuraan. Voisi sanoa, että frodin silmät loisti, kun madde juoksi sen luokse. Raukka varmaan luuli, että sai shettiksen kaveriksi. :o)

1265528.jpg

Kuva otettu kännykällä, joten laatu ei päätä huimaa. Lisää kuvia ensi kerralla.

Sokkadis lähti pe 1.2. koulutukseen. Gummi tykkäs, että mukava hevonen jolla potentiaalia näyttelyyn. Gummi kokeili sukkista ja siellä pienessä maneesissa laukkasi ja vetäsipä vielä passinkin. Mä arvasin, että sillä passi on, koska nería meni passia Saaralla asuessaan ja sukkis meni passia silloin aikasemmin talvella maastossa.  Paljon on vielä töitä tehtävä, jotta sokkadis saadaan menemään hidasta sekä lisättyä tölttiä. Pitkä selkäisillä hevosilla takapään alle saaminen töltissä on tietty vaikeempaa, kuin lyhyillä hevosilla. Sitä treenaavat nyt. Parin viikon päästä Gummi soittaa, että miten jatketaan treeniä vai jatketaanko. Jos jatketaan, niin sukkis jää Kuuman kartanolle Huhtikuun loppuun (jalostusnäyttelyyn) asti. Gummi treenaa sen kuntoon ja esittää sukkiksen sitten näyttelyssä!    I-ha-naa, että saadaan ammattilainen esittämään hevonen. Mua jännittää niin hirveesti, ettei hevonen todellakaan näytä parhaimpaansa mun kanssa.

Ei kun treeniä. Mä haluaisin todella alkaa kilpailemaan, mutta tarvin lisää itsevarmuutta. 

1265544.jpg

Sinne se mamman muru jäi...