Kotona on ollut tallinrakennusprojekti meneillään. Jee! Hepat muuttaa kotiin! Laitettiin miehen kanssa pikkanen talli pystyyn. Lattia valetaan vasta ensi kesänä. Samoin eristys ja sähkötyöt.

Jouluratsastuksen tein ja onneksi Tia oli mukana. Tia lainas tallin shettistä. Sokkadis oli sitä mieltä, että joka paikka on täynnä mörköjä. Vanha ja rauhallinen shettisruuna onneks rauhoitti tilannetta jonkin verran. Olis kyllä jouluratsastus jäänyt tekemättä, jos ne ei olis ollut mukana.

Ensi vuodeksikin olisi muutama suunitelma. Ensin tietenkin se, että hepat muuttaa kotiin. Sitten sokkadis saa esiintyä jalostusnäyttelyssä. Jee!! Kouluttajaa olen tässä sille pyydystänyt. Saa nähä saanko sen, kenet haluan... Sokkadis saa käydä jatkokoulutuksen ammattilaisella. Toivon, että tämä henkilö sitten myös esittää sokkadisin näyttelyssä. Kesä olisi tarkoitus kiertää sitten kisoissa. Olen myös miettinyt sokkadisin astuttamista, mutta katsotaan nyt kuin näyttely ja kisat menee. Jos menee hirveen hyvin (mitä en kyllä odota vielä, onhan sokkadis vasta 6v. kesällä), niin odotan seuraavaan kesään tai sitä seuraavaan. Katsotaan nyt. Mun tarvii kehittää itteänikin. Ei meillä muuten hyvin mene. Onneksi Suomenmaa on pullollaan kaiken maailman kursseja ja koulutuksia ja tunteja. Niistä sitten valitsemaan vaan parhaat päältä :o) Että näin täällä.

Toivotan oikein rattoisaa ja onnekasta uutta vuotta! 30.gif