Sokkadis siirtyi takaisin kauraan.  Hallan tallilla asuessaan oli huomattavasti reippaampi ja jaksoi paremmin. Kotiin kun muutti niin syötin black horse-täysrehua sekä soijaa. Sitä söi kaikki hevoset. No joka tapauksessa se ei riitä sokkadisin lisäntyneeseen energian tarpeeseen ja päätinkin aloittaa perusteista. Eli sokkadis saa hyvälaatuista heinää ja kauraa. Sen lisäksi saa kivennäisiä. Näillä mennään nyt ja katsotaan mihin päädytään.

Töltti sujuu ihan kivasti uusilla kuolaimilla. Lepopäivien jälkeen painaa kädelle oikein tunteella, mutta äkkiä muistaa taas missä mennään. Kunhan itse muistan vaatia.

Sokkadis tarjoaa tölttiä koko ajan ja se olikin ihaninta koulutuksessa. Sokkadis opetettiin tölttäämään ja vain tölttäämään. Se tarkoittaa sitä, että muut askelajit joudun aloittaa alusta. Mutta mä en valita. Sehän on issikan tarkoitus, töltätä. Ja itseasiassa hauskaakin, koska jos rouvalla on energiaa ja tahtoo mennä kovaa niin sitten töltätään. Ei laukata vaan töltätään. Laukkaa olen mennyt ihan vain irrotellakseni, mutta töltti syö energiaa niin hirveesti, ettei sokkadis jaksa. Tästä syystä siirryinkin kauraan.

Frodi kasvaa porskuttaa. Se on niin ihana hevonen. Tulee pussailemaan ja nauttii harjaamisesta. Osaa jo käyttäytyä ison hepan tavoin, eikä kuin kakara. Voisi sanoa, että se on meidän lemmikki. Ihan mielettömän kiltti.

Neríasta on kyselty paljon, että mitä sillä meinaan, kun nyt kotiin palasi. Meinaan sen myydä. Neríahan on 5-käyntinen ja ihanan värinen hiirakonkirjava otus. Luonne on ihana. Ihmisten tavoille on nyt opetellut kotiin palattuaan.

Nerían BLUP-arvio on tällä hetkellä 109. Nerían isän Kolviður frá Skeiðháholti BLUP on 117! Arvostelun kokonaispisteet 8.33. mm. töltti 9, ravi 9, ratsastettavuus 9 sekä yleisvaikutelma 9!

Nerían emänisä on Gammur frá Steinnesi. Sen arvostelu on 8.03 ja mm. töltti, ravi ja yleisvaikutelma 9!