Mutta menkööt... En ole mitään kirjoitellut, kun on mennyt suht hyvin koko ajan. Tai siis, toki ongelmia on ollut, mutta osaan niitä ite korjata. Uusia ongelmia ei ole tullut matkaan.

Mä ilmoittauduin nyt kisoihinkin. Puolentoista viikon päästä olis kisat. Sen jälkeen voisin käydä ottaa tunnin omalta valkulta. Josko päästäis tästä pysyvästi uuteen vaiheeseen. Eikä otettais enää takapakkia.

Jotenkin on hirmu hyvä olla, kun on päässyt kokonaan uudelle tasolle. Tässä tasossa on kiva työskennellä. Katsotaan miten sujuu kisat. Sittenhän tiedetään miltä osin tasoa tarvii nostaa. Tasolla en tarkoita mitään sm tai pm kisatasoa vaan siis ratsastuksen tasoa. Ollaan nyt sitten aloittelijoista varmaan sillä harrastelijatasolla ;o)

Hevosten ruokinnan muutos on alkanut näkymään. Ne ei enää näytä pallokaloilta vaan ihan oikeilta ratsuilta! Sokkadísilla on kunto noussut ja vauhti sen mukana. Välillä hirvittää, kun tuntuu jarrut katoavan ja tie on umpi jäässä. Ollaankin menty metsätiellä jossa on mukavasti lunta. On pikkasen vastusta jaloille eikä lipsu kaviot.

Nerían tulevaisuutta olen myös kovasti miettinyt. Jätän sen vielä auki, koska mitään en ole vielä päättänyt. Mutta on mahdollista etten sitä astuta nyt. Katellaan...