On tuo vaan ihana hevonen. En ollut viikkoon ratsastanut. (Olen ollut kipeenä ja mm. sairaalassa sen takia). Nyt sitten viikon tauon jälkeen menin ja ihan yhtä ihana se oli edelleen. Löydettiin aivan ihana metsälenkki ja siellä sitten tölttäiltiin tukkahulmuten. Kokeilin sitten lisättyä tölttiä ja hyvin sekin meni. Sokkadis oli todella mukavalla tuulella. Ilmeisesti tiesi, että mammalla on kipuja vielä, eikä yhtään hötkyillyt tai pomppinut sivuloikkia. Lisätyssä rikkoi vähän laukkaa sekaan, mutta korjasi heti, kun puristin reisiä kiinni. On se vaan hauskaa, kun ei tarvitse kuin asentoa muuttaa niin rouva tietää kulkea.

Olen syöttänyt hevosille tuossa pellolla tuoretta ruohoa. Nería on ollut todellinen villivarsa! *pus pus* ihana! Kun se pääsi maistamaan ruohoa, niin hyppi pystyyn ja säntäili, narun päässä. Hirveitä hepuleita otti, kun oli niin hirmu hyvää ruohoa. Ihana tuo vaavi on.

Naapurit on ihania, niillä on pieni heinäpelto tossa vieressä ja antoivat siitä osan meidän käyttöön. Nería menee heille laitumelle kesäksi, mutta sokkadis ja frodi jää kotiin, joten saavat sitten nekin vähän nautiskella tuoreesta heinästä. Kiitos siis ihanille naapureilleni! ;o)