Fróði oli maanantaina Ypäjän klinikalla ruunauksessa. Mielenkiintoinen päivä olikin. Aamulla Hannu lähti viemään sitä 7.00. 10min. myöhemmin hän soittaa, että on mäessä jumissa! Tie oli aivan peilijäässä ja niinhän ne jäi kopin kanssa mäkeen. Auto oli luisunut pientareelle ja oli kopin kanssa linkussa siellä. Lähdin meidän toisella autolla auttamaan ja otin säkin hiekkaa mukaan. No äkkiä mulle valkeni, ettei sillä säkillä mitään tehnyt. Soitin naapuriin jossa onneksi oli isäntä kotona ja sehän sitten tuli auttamaan. Fróði otettiin kopista pois ja mä seisoin sen kanssa metsässä tunnin, kunnes auto oli hinattu koppeineen ylös ja mäki oli höylätty ja hiekotettu, että pääsi kävelemään. No saatiin ukko klinikalle ja kulkuset lähti.

Samana päivänä ennenkuin haettiin Fróði, käytiin katsomassa sokkadísia. Kertoo varmaan paljon, kun tältä tuli kyyneleet silmiin, kun näin Gummin sukkiksella ratsastavan. Maanantaina saadaan kuulla "tuomio". Saattaa olla, että sukkis tulee kotiin laihtumaan ja lisäratsastettavaksi ja Gummi esittää sen vasta syksyn näyttelyssä. Sokkadísin body on aika plösö ja sen saaminen timmiin kuntoon on siinä ja siinä, että kerkeekö kevään näyttelyyn... Mutta katsotaan. Maanantaina sen tietää. (Ja tämä tietäen arvqa nukunko sunnuntai yönä).

Tänään laitoin sitten Nerían ja Fróðin yhteen tarhaan. Fróðin haavat on umpeutunut hyvin ja poika muutenkin käyttäytyy todella hyvin. Mä luulen, että kulkusten poiston lisäksi sille tehtiin lobotomia :o)

1337384.jpg

1337385.jpg