Heh, vai että kisaraportti. Eipä tuossa ole paljoa raportoitavaa...

Menin lauantaina GK-kisoihin sukkiksen kanssa. No koko viime viikko meni ihan persiilleen, kun arvon rouvalla oli kiima. Ei me mitään pystytty treenaamaan, kun siellä täällä oli mörköjä. Ihme tuuliviiri. Mietin jo etten lähe koko kisoihin, mutta olivat sen verran lähellä ja maksettukkin jo joten mentiin sitten.

Me oltiin viimesiä pisteillä 6,67. Eipä olla ennen viimesiks jääty joten tuli tämäkin koettua. Otetaan kokemuksen kannalta taas vaihteeks. Mun poni ei ole gaedinguri ja that's it.

Se meni kuin unelma lämmittelyssä maneesissa. Lisäykset tuli kuin apteekin hyllyltä ja se oli todella virkee ja eteenpyrkivä. KUNNES päästiin baanan viereen ja mä heitin sen raipan pois. Se oli siinä. Hevosesta tuli eteenpotkittava kauhuteini! Siltä löytyi tasan kolme vaihdetta. Töltti, käynti ja PASSI! Jep jep... Ihan kiva jos olis ollut edes passiluokka...

No joo, harmittaa vaan se, että tuomaristossa istui Diddi! Kaikkihan hänet tuntee, mutta laitetaan nyt vielä linkki. Diddiltä tosin sain (säälistä) parhaimmat pisteet 7.1! olishan se ollut kiva esittää kaikki askellajit.

Tässä pisteet kokonaisuudesaan (skaalahan oli 5-10):

-käynti: 7.4 - 7.5 - 7.4

-hidas töltti: 6.7 - 7.5 - 7.3

-ravi: 5.5 - 6.6 - 5.4 (tätä esitettiin noin 10 askelta)

-laukka: 5 - 5.5 - 5.1

-lisätty töltti: 6.8 - 7.3 - 7.4

-willignes (vilja): 6.5 - 7.4 - 6.9

-form under rider (muoto): 6 - 7.3 - 6.5

Että näin. Sukkis oli siis eteenpotkittava ja mä yritin provosoida sitä laukkaamaan. No menihän se. Ristilaukkaa! Kun otin sen alas niin rouva siirtyi passiin. Mä en taaskaan jaksanut kuin nauraa. On se vaan hölömö. Mutta rakas semmoinen :o)

Kotimatkaksi olin jättänyt fleeceloimen sen päälle. Tyhmä minä! Sukkis sai paniikkikohtauksen ja hyppi kopissa. Tuloksena oli auki revitty jalka. Sillä on ruununrajassa 5cm pitkä viiltohaava jonka se on repässy välilaidan alareunaan. Verta tuli tietty ihan kiitettävästi ja nyt se on sitten taas lomalla parantelemassa.

Suojat oli jalassa, mutta ei ne auttanut. Nekin oli repeytynyt.