Noniin, eipä ole tullut päiviteltyä kuukauteen taas.

Aloitetaan vaikka kertomalla kisoista joissa käväsin pyörähtämässä :o) Joopa, parin kuukauden ratsastamattomuuden jälkeen se ei ehkä ollut kauhean viisasta... Siis sen lisäksi, ettei me olla mitenkään treenattu yhtään mitään, niin meidän molempien kunto oli semmonen, että itketti :D Mulla kramppas reidessä lihas jonka olin jo aikasemmin kerennyt venäyttää. Ei tehnyt hyvää. Sattu itseasiassa ihan perkuleesti.

No jokatapauksessa. Ajattelin, että tänä vuonna voisi kilpailla vaikka T1:ssä. Kisat alkoi onneksi sillä luokalla, koska nelikäyntiin ei enää paukut riittänyt ja siellä tulleen laukasta 0:n takia olis harmittanut, kun ei oltais jaksettu sitten enää tölttiluokkaa.

Mä kokeilin kuolaimiksi olympia-kuolaimet. Jarruna ne toimi ihan jees, mutta hevonen oli jäykkä kuin rautakanki. Oikea kanki-kaikkonen... heh heh... Sukkis kulki vinossa ja sitä vi***ti ne kuolaimet. Kotona heitinkin syvimpään laatikkoon moiset kapistukset. Kuukauden loman jälkeen maastossa ne on ihan kivat.

Sijoituttiin me rassukat tölttiluokassa. Pisteitä tuli jopa 4,30 yhteensä ja saatiin sillä kolmas sija ja RUSENTTI ! ;o) Hidastöltti oli taas liian nopeeta. Lisäykset onnistui hyvin. Lisätyssä alkoi paukut jo loppumaan ja rullaus alkoi. Mun tasapaino oli myös mitä oli lomien jälkeen joten näin mentiin.

Nelikäynti meni muuten ihan jees, mutta tein hirveän virheen laukan nostossa enkä nostanut laukkaa ollenkaan vaan annoin hevosen juosta laukkaan, kun se oli sitä itse nostamassa. tyhmä, tyhmä, tyhmä...

Väärä laukka. :/

Kaiken karvan alta alkaa paljastua kesähevonen. Lihakseton raato. Sitä se tekee, kun ei pääse tekemään mitään. Olis edes kunnon laidun aidattuna, että olis voinut juoksuttaa vapaana niitä välillä. Mä tarvin uuden tilan...

Nerían masuasukki kasvaa ja tämän sivun mukaan varsa olisi sakemannin kokoinen.

Tässäpä muutama kuva neríasta. Masuasukilla ikää 253 vrk.