Nyt on sitten tytöt ilmoitettu ja maksettu kesänäyttelyyn. Esittäjäksi tytöille sain pelkkiä 1. palkinnon hevosia kevät näyttelyssä esittäneen Annika Kyrklundin. Toivotaan, ettei katkaista tuota ketjua ;) (realistisesti odottaisin kakkosnäyttelyssä sitten varmaan niitä kakkosen hevosiakin. Johon olisin tietenkin ihan tyytyväinen).

Annika onkin kerennyt sukkista jo jonkun verran ratsastamaan ja minä olen siihen toki tyytyväinen, koska kisat on taas tällä viikolla edessä. :D

Kesänäyttely jännittää tietenkin uutuuttaan joten en tässä kerkiä mitään kisoja enää jännittämäänkään. Katsotaan kuin muijan käy... Ja kuin muijien käy näyttelyssä!

Ostin itelleni uuden kypärän. Se itseasiassa osoittautui tosi kivaksi ihan käytössäkin. Ilma kiertää eikä tarvi hikisellä ja märällä kypärällä mennä kisoissa. Tai no, muuallakaan... Tuo kypärä on BR Viper. Kivan kevyt ja säädettävä.

Ei mulla mitään tärkeempää asiaa ollutkaan. Lauantaina on kisat ja niihin nyt "treenaillaan". Sitten aletaan odottelemaan kesänäyttelyä.